Vieraskirja

Tällä sivulla voit esittää kysymyksesi, antaa palautetta, tai vaikka lähettää terveiset! 

Vieraskirjaan voit kirjoittaa raapustamalla alla näkyvään kenttään. Henkilökohtaisimmissa asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostiini lemmikkiketut@gmail.com.

Kaikki kysymykset ovat lämpimästi tervetulleita, oli ne kuinka lyhyitä, tai vaikeita tahansa!

Mainokset

119 thoughts on “Vieraskirja

 1. Hei! Erittäin pitkällisen harkinnan jälkeen ja vanhemman koiran kuoltua haluaisimme ehdottomasti ketun. Mistä kannattaa alkaa kyselemään? Saako tuoda ulkomailta (venäjä)? Asumme espoossa.
  Kiitos!

 2. Hei! Olisiko täällä etelä savon alueella kasvattajia? Olisin nimittäi aikuisten oikeesti kiinnostunu hankkimaan lemmikkiketun ja suunnitelmat sen hoitoon ja ruokavalioon on hiottu täysin. Myös virikepuoli ja koulutustyyli suunniteltu. Pääsääntösesti sisälemmikiksi mutta ulkoilua en aio unohtaa. Jos sää sallii nii pitkälle lenkille ja hiekkamontulla käyntiä kaivelutarkotuksena. Piha aluettakin löytyy paljon jos ei pitkälle lenkille pääse. Ja nukkumapaikkaki löytyy makkarista.

 3. Ois loistavaa, jos saisit sivun luotettavammaksi ohjeineen päivineen. Ulkomailta ei saa ostaa kettuja. Fennekki on viime vuonna ostettu ulkomailta pentutehtaasta. Niiden pito on laitonta Suomessa, joten voisitko ystävällisesti päivittää tietoihin? Fennekki eli aavikkokettu on nykyään sitten korkeasaaressa, joka on parempi paikka kun ihmisen kotona. Muutenkin näistä sivuista saa käsityksen, että on ok ostaa kettuja tosta vaan. Kannattaa myös siniketun kuva vaihtaa naalin tilalle, että kukaan tietämätön ei ota luonnossa syntynyttä naalia itselleen. Kiitos.

 4. Olen jo parin vuoden ajan ollut aikeissa hankkia lemmikkiketun ja tosissaan meinasin jotain punaketun näköistä lajiketta…. olen tutustunut kaikkiin koulutukseen, ruokavalioon tms. liittyviin asioihin… nyt vain haluaisin tietää että mistä päin etelä savoa tia koko savon maakuntaa (plus lähialueet) pystyisin löytämään ketun pennun? en tiedä ainuttakaan tarhaajaa tai kasvattajaa näiltä main… voisinko siis hieman saada apua lemmikin ”metästyksen” kanssa?

 5. Ajattelin hankkia hopeaketun olen kylläkin vasta 13v mutta olen kouluttanut minun koiran hyvin (borzoin) joten en usko että ketusta olisi kovin paljon enemmän vaikeuksia.
  Eniten minua mietityttää että onko tarha ketut domesticoitu vai onko ne vain villi kettuja ja viihtyykö ne ihmisten seurassa?
  En tiedä mikä olisi paras tarha mistä tälläisen ostaa.
  Olen mietiskellyt hyvää kettutarhaa ja yksi vaihtoehdoista voisi olla kesälahdella mutta en ole edes varma onko siellä kettuja vai pelkkiä minkkejä.
  Joten kertokaas mikä tarha ois paras!:)
  ((En usko että rahan kanssa tulee ongelmia vaikka olisi kalliskin kettu))

  • Kettu lemmikkinä on todella haastava. Ensiksikin kettua A) ei voi tehokkaasti kouluttaa, koska B) sen energia taso on jotain aivan uskomatonta.

   Esimerkiksi: Jos tahdot pitää kettua sisällä ilman, että se välittömästi tuhoaa kaikkia huonekaluja, vaatii se ketun lenkittämistä aamuin illoin, vähintään 28km/lenkki.

   Kettu on myöskin yöeläin joten mekkalaa lähtee, kun se yöt läpeensä juoksee ympäri huushollia.

   Mitä häkkeihin tulee niin ketulle ei voi olla liian isoa häkkiä johtuen sen energiamäärästä.

   Itse ainakaan ottaisi kettua asuntoon missä on muita lemmikkejä, varsinkaan noin montaa.

   En voi suositella kettua tuolla tietotasolla lemmikiksi millään. Varsinkaan ensimmäiseksi omaksi lemmikiksi.

Kirjoita vieraskirjaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s