Hei, pitkästä aikaa!

21:00

Olipa mukava yllätys, kun kirjautuessani tänne tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan huomasin sivuilla olevan edelleen säännöllisiä vierailuja, ja jopa uusia kommentteja! :) Sivut ovat alkaneet elää katoamiseni jälkeen aivan omaa elämäänsä, ainakin kävijämäärien perusteella. Hieno juttu!
Monet teistä vanhemmista kävijöistä on kuitenkin varmasti huomannut, ettei sivujen osoite olekaan enää lemmikkiketut.com, vaan tuo automaattinen ketunluola.wordpress.com. Harkitsen lemmikkiketut-domainin uusimista mikäli sivujen päivittely edistyy siihen malliin että sen viitsii tehdä, ja kävijämäärät näyttäisi sitä puoltavan. Siihen asti uusi osoite on siis:

ketunluola.wordpress.com

Mutta takaisin siihen, miksi tätä nyt kirjoittelen. Minulla on sekä hyviä, että myös hieman huonoja uutisia.

Huonot uutiset ovat, että paljon vanhasta blogista on nyt julkiselta silmältä piilotettu. Tämä koskee lähinnä Radio-kettuuni liittyviä julkaisuja. Niitä ei ole vielä poistettu sillä tahdon ne vielä pitää itselläni, mutta mielestäni se miten Radion – sekä sen ympärillä vellonut tarina – päättyi on sen verran henkilökohtaista, etten tahdo pitää sitä julkisena.

Hyvät uutiset kuitenkin ovat että yritän aloittaa taas sivujen epäsäännöllisen säännöllisen päivittelyn! :) Se on kuitenkin mielekästä tekemistä, ja jos se palvelisi edes yhtä tai kahta ihmistä, olisi se jo sen arvoista. Ja koska sivut eivät todellakaan olleet kuolleet niin kuin oletin ennen tänne kirjautumista, olen mielestäni kävijöilleni sen velkaakin.

Tulen jatkamaan siis pääsääntöisesti ajantasaista tietoa tarjoavien sivujen ylläpitämistä, mutta blogiin en toistaiseksi lisäile murinaa omista kettu-jutuista. Ihan jo siksikin etten tiedä SEY:n ja kumppaneiden nykyistä linjausta aiheesta. Kettujen nykyisten ja tulevien omistajien ei kuitenkaan tarvitse elää pimennossa ko. linjauksista ja/tai mahdollisista lakimuutoksista, sillä uutisoin tarvittaessa tästäkin.

Kirjoittelemisiin! ;)

Mainokset