Sivut päivitetty!

16:00

Minulta pyydettiin Vieraskirjassa juttua kettujen elekielestä (Kiitos nimimerkille Elli hyvästä juttuehdotuksesta!) ja vaikka sen tekemiseen menikin teknisten vaikeuksien vuoksi hieman enemmän aikaa kuin alunperin odotin, se on nyt valmis ja löytyy sivulta ’Kouluttaminen’ – ’Elekieli’. :) Tulen sitä mahdollisesti täydentämäänkin vielä, mutta juuri nyt elämässä tapahtuvien asioiden seurauksena inspiraatio on hieman kadoksissa, joten täydennykset saa vielä odottaa.

Tänä aikana on ollut erittäin mukavaa seurata sivujen nousevia katsojalukuja. Sivut eivät ole ehtineet olla pystyssä edes paria kuukautta, ja näyttökertoja on tähän päivään mennessä ollut jo 712! Aktiivisia kävijöitäkin riittää yllättävän paljon, ja sivuja ladataan päivittäin jopa kymmeniä kertoja. Tässähän olisi saumaa jopa pistää pieni kilpailu pystyyn! Ensisijaisesti toivon että sivuista on ollut lukijoilleen jotain hyötyä. :) Blogia yritän jatkossa päivitellä aina kun vähänkään jotain päiviteltävää on.

Otan jatkossakin oikein mielelläni vastaan kaikenlaisia ehdotuksia, sekä tietysti sitä arvokasta palautetta! Yritän kokoajan parantaa sivua mahdollisimman paljon ja monipuolisesti lukijoitaan palvelevaksi. Jos sinulla on jotain ajatuksia jotka haluaisit jakaa, viestiä voi laittaa joko Vieraskirjassa tai osoitteeseen lemmikkiketut@gmail.com.

Tämä kiittää ja kuittaa! :)

Mainokset